снимки: trafficnews.bgВсички 10 коли, които бяха пометени от пияната шофьорка край комплекс

...
снимки: trafficnews.bgВсички 10 коли, които бяха пометени от пияната шофьорка край комплекс
Коментари Харесай

Колите, пометени в Пловдив от пияната жена, били паркирани в нарушение

снимки: trafficnews.bg

Всички 10 коли, които бяха пометени от пияната шофьорка край комплекс Оазис в Пловдив, са спрени в нарушаване, написа Трафик Нюз.  На улицата има два знака, които не разрешават прекъсването и престоя, твърди изданието.

Полицаи са споделили на пострадалите, че застрахователите евентуално няма да изплатят пари от полиците поради нарушаването им.

``
реклама

Половината коли не са с пловдивска регистрация, а един от колите с най-вече вреди е на служители на реда, видно от стикера на прозореца му, твърди още Трафик Нюз.

Хората в региона обявиха пред кореспондент на изданието ,  че казусът с паркирането е голям и непрекъснато по улицата има паркирани коли.  Те обаче желаеха затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях, в случай че е било работен ден по това време на деня минават доста хора, които отиват на работа и е можело да има жертви.





Припомняме, че 21-годипна жена, седнала зад кормилото на БМВ-5, потроши с колата си 11 паркирани автомобила пред комплекса Оазис-4. Инцидентът е станал в 6.05 тази заран.

Според живеещите в комплекса, дамата е била във очевидно нетрезво положение. Други настояват, че е била мощно дрогирана.

Увреждания има и по нейната кола. Дрегерът отчел над 1,3 промила, а мил чекът - приложимост на марихуана, написа Трафик Нюз. Водачката е арестувана за 24 часа. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР